Kerstavond is er weer een kerstviering op Vliegbasis Eindhoven.
Kerstavond is er weer een kerstviering op Vliegbasis Eindhoven. (Foto: )

Vier kerst op vliegbasis Eindhoven

EINDHOVEN - Traditiegetrouw opent militaire vliegbasis Eindhoven op 24 december om 19:00 uur de deuren van de passagiersterminal voor de jaarlijkse kerstnachtviering voor militairen en omwonenden. Het Koor Donjo uit Eindhoven onder leiding van dirigent Gerard de Graaf, zorgt voor de vocale ondersteuning en het gelegenheidsorkest, onder leiding van Tristan de Groot, zorgt weer voor de muzikale ondersteuning.

De viering vangt om 20:00 uur aan. De toegang is vrij maar degenen die aanwezig iwllen zijn, moeten zich wel van tevoren aanmelden. Voor het betreden van de vliegbasis hebben de bezoekers een geldig legitimatiebewijs nodig. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een kopje koffie met iets lekkers.

De oecumenische kerstviering wordt aangeboden door de Commandant vliegbasis Eindhoven, kolonel Harold Boekholt. De kerstviering wordt verzorgd door de Dienst Geestelijke Verzorging van Defensie (DGV). Het aanbieden van bezinningsdiensten vormt één van de vele activiteiten van de DGV.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar EHV.Evenementen@mindef.nl. Aanmelden kan uiterlijk tot en met woensdag 8 december.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden