De EHBO vereniging viert haar 65 jarig bestaan met onder andere een heerlijk buffet. Foto: Wies Beljaars.
De EHBO vereniging viert haar 65 jarig bestaan met onder andere een heerlijk buffet. Foto: Wies Beljaars. (Foto: Wies Beljaars)

65 Jaar EHBO-vereniging Aalst-Waalre

WAALRE - Waalre heeft een EHBO-vereniging, die is aangesloten bij het Oranje Kruis. De vereniging is actief bij tal van evenementen in de gemeente zoals de Ronde van Waalre, DVS voetbal- en hockeytoernooien, de intocht van Sinterklaas, het zeepsopvoetbal, de braderieën, de Dodenherdenking, de carnavalsoptocht en nog veel meer zaken. Tijdens de evenementen zijn zij herkenbaar aan hun kleding. Het is een actieve vereniging en alle leden houden hun kennis bij, middels EHBO-herhalingsavonden. Natuurlijk is reanimeren een belangrijk onderdeel, waar zij allemaal in getraind worden en blijven.

De vereniging bestaat dit jaar 65 jaar en daarom hield zij onlangs een feestavond in De Pracht. Deze avond is ook het bestuur in het zonnetje gezet. De vereniging is altijd op zoek naar nieuwe leden, dus mensen die graag een EHBO cursus en/of reanimatiecursus willen volgen. meer willen weten over de EHBO en/ of de vereniging, kunnen contact opnemen via een e-mail naar: secretariaat@ehboaalst-waalre.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden