Henk & Sylvia Ligthart verhuizen met hun bedrijf maar houden eerst een verkoop voor het goede doel. .
Henk & Sylvia Ligthart verhuizen met hun bedrijf maar houden eerst een verkoop voor het goede doel. . (Foto: )

Verkoop inventaris voor VvdJ

Na bijna 22 jaar gevestigd te zijn aan de Bergstraat 23 in Waalre verhuist Ligthart Communicatie samen met Studio Twintigtien naar een kantoor-verzamelgebouw aan de Raadhuisstraat 14. Het bedrijfspand van Ligthart is verkocht aan de projectontwikkelaar van het naastgelegen plan Willibrordushof. Het zal worden gesloopt om plaats te maken voor woningbouw.

WAALRE - Door de verhuizing naar een kleinere ruimte zal een groot deel van de huidige inventaris overbodig worden. Zo ontstond het idee om hiervoor de 'Ligthart Los&Vast Verkoop' te houden, waarbij de opbrengst zal worden gedoneerd aan de Vereniging voor de Jeugd in Waalre.

De 'Ligthart Los&Vast Verkoop' vindt plaats in het bedrijfspand aan de Bergstraat 23 in Waalre op zaterdag 23 en zondag 24 november, beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur.

Het betreft allerlei inventarisstukken en attributen. Van keukeninrichting en (archief)kasten, tafels en stoelen, tot papierwaren, boeken, camera's, diverse gadgets, ledverlichting, en veel meer.

De artikelen bevatten geen prijskaartjes. Iedereen kan geven wat hij of zij wil. De verkopende partij gaat er van uit dat mensen bedragen doneren die redelijk zijn voor hetgeen wordt meegenomen.

Eventuele vast-gemonteerde zaken dienen de kopers zelf en met eigen gereedschap, te demonteren en zoveel mogelijk direct mee te nemen.

Er wordt niets gereserveerd.

Met de Los&Vast Verkoop hoopt Ligthart Communicatie een leuk bedrag voor de VvdJ bij elkaar te krijgen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden