Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen komen op zondag 3 november naar Parktheater Eindhoven met de ruimtevaartshow Space Academy. (Foto: John van Helvert).
Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen komen op zondag 3 november naar Parktheater Eindhoven met de ruimtevaartshow Space Academy. (Foto: John van Helvert). (Foto: )

Astronaut André Kuipers in het Parktheater

Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen komen op zondag 3 november naar Parktheater Eindhoven met de ruimtevaartshow Space Academy. Samen nemen ze het publiek mee op een bijzondere reis naar de ruimte.

EINDHOVEN - Wil jij André Kuipers na afloop van de show persoonlijk ontmoeten en hem een vraag stellen? Doe dan mee met de Space Academy-vragenactie en win een exclusieve meet & greet! Iedereen met kaartjes voor de voorstelling Space Academy kan meedoen. Uit alle inzendingen kiest het theater vijf winnaars die samen met hun gezelschap André Kuipers na afloop van de show persoonlijk kunnen ontmoeten. En als je André dan toch ontmoet, kun je meteen even samen op de foto. Alle ingestuurde vragen moeten gaan over onze planeet aarde (mensen, dieren, natuur, milieu, klimaat, de aarde in de ruimte, etc.).

Jouw vraag maakt kans om te worden opgenomen in het nieuwe boek van André Kuipers en Sander Koenen met daarin 101 kindervragen aan André Kuipers – over planeet aarde. Dit is het vervolg op een boek dat ze eerder maakten: Heb je wifi in de ruimte? 101 kindervragen aan astronaut André Kuipers. Meer weten, check:

www.parktheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden