't is Goed Zo gaat over Eelco's missie, over het doorbreken van taboe´s, over vriendschap en afscheid nemen.
't is Goed Zo gaat over Eelco's missie, over het doorbreken van taboe´s, over vriendschap en afscheid nemen. (Foto: )

DocFeed on Tour: 't is goed zo'

WAALRE - DocFeed on Tour staat garant voor een prikkelende documentaire gevolgd door een Q&A. Op donderdag 10 oktober staat in de Bibliotheek Waalre ''t is goed zo' centraal, over de weg van Eelco naar een waardige dood.

Eelco was een man die psychisch ondraaglijk en uitzichtloos leed en het leven moe was. Hij koos er voor om legaal, via euthanasie, uit het leven te stappen. In de documentaire volgen we Eelco in zijn laatste dagen, zijn media-optredens waar hij zelfverzekerd overkomt, hoe hij afscheid neemt en het leven verlaat middels euthanasie. Maar ook hoe het daarna met zijn familie en vriendin gaat. 't is Goed Zo gaat over zijn missie, over het doorbreken van taboe´s, over vriendschap en afscheid nemen. Monique, de moeder van Eelco, is deze avond aanwezig. Na het bekijken van de film is er gelegenheid om alle vragen te stellen aan Monique.


DocFeed on Tour is op donderdag 10 oktober van 19.30-22.00 uur in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Entree is 4 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden. Aanmelden: www.bibliotheekeindhoven.nl/programma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden