Foto:

Worst Van Tongerloo bekroond

AALST-WAALRE - De rookworst van Keurslager Van Tongerloo uit Waalre is met goud bekroond. De landelijke Keurslager rookworstkeuring vond dit jaar plaats op een stormachtige dag. Ideaal weer om de kwaliteit van de Keurslager rookworsten te bepalen. Een deskundige vakjury keurde de rookworst op diverse punten en concludeerde dat de ambachtelijke worst van Keurslager Van Tongerloo uit Aalst-Waalre van hoge kwaliteit is. De rookworst van Keurslager van Tongerloo werd met goud, het hoogst haalbare, bekroond.

Elk jaar weer steekt Keurslager Van Tongerloo veel tijd in het perfectioneren van de rookworst. Het is altijd weer een spannende tijd om te kijken of het deze keer ook weer gelukt is om goudkeur te halen vertelt Keurslager van Tongerloo

Proeven!

Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 7 tot en met 13 oktober de tweede rookworst gratis! Het seizoen is daarmee, wat de temperatuur dan ook mag zijn, officieel geopend verklaard door Keurslager Van Tongerloo.

De rookworst van Keurslager Van Tongerloo is samengesteld uit speciaal geselecteerde verse grondstoffen zonder kunstmatige toevoegingen en wordt daarna een nacht gerookt op beuken en eikenhouten snippers. En dat proef je.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden