Ay Lin Kho geeft donderdag 26 september antwoord op de vraag: hoe is een gezond eetgedrag aan te leren?
Ay Lin Kho geeft donderdag 26 september antwoord op de vraag: hoe is een gezond eetgedrag aan te leren? (Foto: )

LET OP - De lezing gaat niet door!! - (Op)voeding, brein en gedrag bij kinderen

WAALRE - Ons brein houdt ons voor de gek. Maar met slim gebruik van het brein kun je je jezelf en je kind meer groente en fruit en minder koek en snoep laten eten. Voeding- en Gezondheidsdeskundige Ay Lin Kho geeft op donderdag 26 september in de Bibliotheek Waalre een lezing over voeding, het brein en gedrag. Hoe is een gezond eetgedrag aan te leren? Vanaf de zwangerschap tot de peuterpubertijd wordt de basis gelegd voor gezonde eetgewoontes op latere leeftijd. Gezonde voeding is opvoeding maar hoe pak je dat aan? Ay Lin Kho, schrijver van Gezond & Blij zonder diëten geeft in de lezing tips en wetenswaardigheden. De lezing is voor iedereen die meer wil weten over voeding, het brein en gedrag.

Ay Lin Kho studeerde Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit. Haar boek Gezond & Blij zonder diëten gaat over de psychologie van eetgedrag, het gebruik van wondervoedsel, het lijf en leefstijl.

Praktische informatie

De lezing (Op)voeding, brein en gedrag bij kinderen is op donderdag 26 september van 19.30-21.00 uur in de Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19. Entree is voor leden 7,50 euro en voor niet-leden 9 euro. Reserveren: www.bibliotheekeindhoven.nl/programma.

Meer berichten