Maandag 16 september is in het Huis van Waalre een informatiemiddag over hulpmiddelen die het leven voor ouderen gemakkelijker kunnen maken. Foto: Stichting Gezondheid.
Maandag 16 september is in het Huis van Waalre een informatiemiddag over hulpmiddelen die het leven voor ouderen gemakkelijker kunnen maken. Foto: Stichting Gezondheid. (Foto: Stichting Gezondheid)

Bijeenkomst hulpmiddelen

WAALRE - Het netwerk Dementie Vriendelijk Waalre houdt maandag 16 september in het Huis van Waalre een informatiemiddag over hulpmiddelen. Zorgwinkel 'Zorgcomfort De Kempen' uit Valkenswaard zal deze middag verzorgen. De deskundige geeft een korte inleiding over de enorme hoeveelheid verschillende hulp- en gemaksmiddelen in het assortiment. Zij zullen een selectie van die hulpmiddelen meebrengen en tentoonstellen. Het betreft hulp- en gemaksmiddelen voor persoonlijke zorg, slapen, zitten, communicatie en mobiliteit. Er is voldoende gelegenheid voor de aanwezigen om gerichte vragen te kunnen stellen over die hulpmiddelen die patiënten met bijvoorbeeld dementie of Parkinson mogelijkerwijs (in de toekomst) nodig zouden kunnen hebben zoals pillendoosjes (met instelbare tijdstippen), aangepast bestek, kalenderklokken, bedhulpmiddelen, bedtextiel, glijlakens, toiletsteunen, loophulpen, rollators, opstapstoelen en nog veel meer. Zorgcomfort De Kempen is een specialist op het gebied van zitten, slapen en bewegen. Zij bieden uitleen, verhuur of verkoop van hulpmiddelen.

De informatiemiddag begint om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.45 uur. Toegang is gratis. Aanmelden niet verplicht maar het wordt op prijs gesteld als u even laat weten of u aanwezig zult zijn. Aanmelden of meer informatie over deze middag bij Maria van Engelen, tel. 0497-721605 of via: mvengelen@welzijndekempen.nl.

Meer berichten