In de Betekenisweek worden door het Moment Design Collectief 50 fotosessies weg gegeven.
In de Betekenisweek worden door het Moment Design Collectief 50 fotosessies weg gegeven. (Foto: )

Gratis fotosessie in Betekenisweek met die ene speciale persoon

Twee keer eerder vond de Betekenisweek van het Moment Design Collectief plaats. Een hartverwarmende week, waarbij mensen met een ingrijpende ziekte de kans krijgen even onbezorgd te genieten met die ene speciale persoon, die er altijd voor hen is. Dit doen we tijdens een indrukwekkende fotosessie.

WAALRE - Ook Karin Verhoog Fotografie uit Waalre, één van de fotografen van het Moment Design Collectief, doet dit jaar mee aan de actie. "Ik vind het hartverwarmend, als ik terugdenk aan de fotosessies die vorig jaar gemaakt zijn tijdens de Betekenisweek. Daarom hoefde ik ook niet lang na te denken, toen er gevraagd werd of ik dit jaar mee zou doen. Een ziekte maakt alles anders: je lijf, je toekomst, de manier waarop je naar de wereld kijkt. Als er in deze periode iets is om je aan vast te houden, dan zijn het wel de mensen die dicht bij je staan. Omdat alle aandacht op jou, als zieke gericht is, komt het er vaak niet van om deze mensen te vertellen hoeveel ze voor je betekenen. Tijdens de Betekenisweek maken we hier ruimte voor, waardoor de mooiste momenten ontstaan, van schaterlach tot tranen van geluk. Dat is heel speciaal."

30 september - 6 oktober

In de week van 30 september tot en met 6 oktober geven de fotografen van het Moment Design Collectief gezamenlijk 50 gratis fotosessies aan mensen met een ingrijpende ziekte. Zij fotograferen diegene samen met die ene speciale persoon, die hem/haar in deze periode met alle liefde omringt. Dat kan de partner zijn of kind, vader of moeder, een vriend of vriendin. Of misschien wel het hele gezin.

Moment Design fotografen fotograferen mensen graag zo natuurlijk mogelijk. Het liefst buiten, op een mooie of bijzondere locatie met natuurlijk licht. Ze doen niet aan poseren of gemaakt lachen. Je hoeft zelfs niet in de camera te kijken. In plaats daarvan stellen zij jullie vragen, die je aan het denken zetten. Samen zetten jullie de tijd heel even stil. Jullie halen mooie herinneringen op en maken ondertussen weer nieuwe. Er is ruimte voor elk gevoel, elke emotie. Jij mag het zeggen – de fotograaf legt het voor je vast. "Het gaat niet om de ziekte, maar om wat er tussen jullie is en altijd zal zijn. Het wordt onvergetelijk!" vult Karin Verhoog aan.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 15 september via: ww.momentdesigncollectief.nl/aanmelden-betekenisweek.

Meer berichten