In de eerste 'lezing met een goed gesprek' gaat Floris Brocaar in op trends en ontwikkelingen, maar ook hoe je preventief kunt handelen. 
In de eerste 'lezing met een goed gesprek' gaat Floris Brocaar in op trends en ontwikkelingen, maar ook hoe je preventief kunt handelen.  (Foto: )

'Alcohol en drugs nuchter bekeken'

WAALRE - De derde donderdag van de maanden september, oktober en november is in de Bibliotheek Waalre een lezing met goed gesprek over een wisselend onderwerp. Tijdens de eerste lezing op donderdag 19 september gaat Floris Brocaar van Novadic-Kentron in op alcohol en andere drugs.

Novadic-Kentron is specialist in de verslavingszorg. Floris Brocaar werkt hier als preventiewerker dagelijks met jeugdigen, jongeren en jongvolwassenen die in aanraking komen met alcohol of andere drugs. In het gesprek gaat hij in op trends en ontwikkelingen, maar ook hoe je preventief kunt handelen.

'Alcohol en drugs nuchter bekeken' is op donderdag 19 september van 19.30-21.30 uur in de Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19. Entree is 2,50 euro voor bibliotheekleden en 3 euro voor niet-leden. Aanmelden: www.bibliotheekeindhoven.nl/programma.

Meer berichten