Vrijwilligers kunnen allerlei klussen oplossen van de doing good kalender zoals meehelpen met het Wij Waalre Dorpsdiner , hier in 2018. Foto: Theo van Sambeek.
Vrijwilligers kunnen allerlei klussen oplossen van de doing good kalender zoals meehelpen met het Wij Waalre Dorpsdiner , hier in 2018. Foto: Theo van Sambeek. (Foto: Theo van Sambeek)

'Doing Good in september'

Goed voor Mekaar Waalre, online platform voor vrijwilligerswerk en burenhulp in de gemeente Waalre, organiseert de campagne 'Doing Good in september' en vraagt alle Waalrese bedrijven om in september iets goeds te doen.

WAALRE - Goed voor Mekaar Waalre vraagt vragen Waalrese bedrijven en werknemers om zich in te zetten voor het dorp en de mede-inwoners van de gemeente Waalre. Werknemers kunnen zich samen met een collega of meerdere collega's opgeven. Zij kunnen deze maand allerlei klussen oplossen van de doing good kalender zoals meedoen met De Ronde van Waalre, het WijWaalre Dorpsdiner, Kempenerpop of de Halloweentocht van De Pracht. Ook hoopt Goed voor Mekaar Waalre de deelnemers te enthousiasmeren en inspireren zodat zij uiteindelijk blijvend betrokken blijven bij het thema 'vrijwilligerswerk' en 'een ander helpen'.

De bedrijven worden ook uitgedaagd om zelf een doing-good-actie te organiseren. "Zijn jullie collega's bij een bakkerij? Ga appeltaarten uitdelen in een verzorgingshuis en maak een praatje. Heb jij jouw sportschool opgetrommeld om mee te doen aan de doing good maand? Ga een uurtje ploggen in het bos en raap afval op tijdens het joggen. Het gaat erom dat je er plezier in hebt en iets goeds doet met jouw talent', aldus Saskia van den Broek, coördinator van Goed voor Mekaar Waalre. Meer informatie:

www.goedvoormekaarwaalre.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden