Eeckenrode Open groot succes ondanks vele regen

Bas Mickers en Patrick van den Brand winnen de finale herendubbel 7 25+ van clubgenoten Ger Savelkouls en Bob Gabriël.
Bas Mickers en Patrick van den Brand winnen de finale herendubbel 7 25+ van clubgenoten Ger Savelkouls en Bob Gabriël. (Foto: )

WAALRE - De week van LTV Eeckenrode Open werd geteisterd door regen, regen en nog eens regen. Desondanks wist de wedstrijdleiding zonder vertraging elke speeldag het programma af te werken. Het deelnemersaantal was net als vorig jaar groot en het aantal partijen dat gespeeld moest worden ook. Veel categorieën werden in poulevorm gestart zodat de deelnemers minimaal voor twee partijen op de baan kwamen. Na de wedstrijd was het goed toeven op het mooie tennispark. De deelnemers werden onthaald op diverse hapjes wat de sfeer natuurlijk nog meer verbeterde.

Zondag werd het toernooi afgesloten met een geweldige finaledag. In de ochtend leek regen een mooie afsluiting te verhinderen. Maar uiteindelijk konden toch onder grote belangstelling prachtige finales worden gespeeld.

Jim Aarts won het herenenkelspel in de hoogste speelsterktecategorie. Maar er was ook succes voor spelers uit de eigen gemeente. Kitty Bruning won met een vriendin uit haar studententijd het damesdubbel 5. Annie van Gennip wist samen met Laurens Meijering overtuigend de titel in het gemengd dubbel 6 binnen te halen. Vivi van den Berg en haar vader Henk Maas voegden aan hun titel bij de WLTV in het gemengd dubbel 7 25+ nu ook die van het eigen Eeckenrode Open toe. Bas Mickers en Patrick van den Brand waren in het herendubbel 7 25+ succesvol. In een spannende finale versloegen zij pas na tiebreak 3e set hun clubgenoten Ger Savelkouls en Bob Gabriël. Op de website zijn alle schema's, uitslagen en de winnaars te zien: www.eeckenrode.nl.

Meer berichten