De 10-jarige Jane werd voor de poort van Dierenopvangcentrum De Doornakker gedumpt en zij zoekt een liefdevol thuis. Foto: Dierenbescherming.
De 10-jarige Jane werd voor de poort van Dierenopvangcentrum De Doornakker gedumpt en zij zoekt een liefdevol thuis. Foto: Dierenbescherming. (Foto: )

Jane verdient een liefdevol thuis met veel aandacht

Lieve poes Jane is 10 jaar oud en werd uitgedroogd, met een heel slecht gebit, in een mandje gedumpt bij de poort van Dierenopvangcentrum De Doornakker.

REGIO - Fijn dat er nog even de moeite genomen werd om haar naar een bijna veilige locatie te brengen, bij het opvangcentrum binnen was veel beter geweest. Het is vooral heel verdrietig dat op deze manier afscheid van haar genomen werd.

Jane verdient veel meer. Jane verdient veel beter! Wie kan Jane voor de rest van haar leven heel veel knuffelen en aandacht geven? Wie geeft dit zachtaardige poesje het vertrouwen terug? Wie laat haar haar (binnenkort opgeknapte) tandjes weer bloot lachen?

Jij misschien? Neem dan contact met Dierenopvangcentrum De Doornakker op via 088 811 3520 of kom haar bezoeken aan de in het centrum aan de Doornakkersweg 51 in Eindhoven.

Meer informatie over Jane is te vinden op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/katten/dier/142187

Meer berichten