In 2017 was het zwartwit geblokt in handen van burgemeester Jan Brenninkmeijer. Foto: Theo van Sambeek.
In 2017 was het zwartwit geblokt in handen van burgemeester Jan Brenninkmeijer. Foto: Theo van Sambeek. (Foto: Theo van Sambeek)

Waalre Classic Car Rally heeft 130 deelnemers

De 11e editie van de Waalre Classic Car Rally vindt plaats op zaterdag 31 augustus. 130 deelnemers met oldtimers en special cars (bijzondere hedendaagse auto's) nemen deel aan een mooie en bijzondere rally door Zuid Nederland. De start is op de Markt in Waalre en de finish bij de Volmolen.

WAALRE - Deelnemers komen voornamelijk uit Zuidoost-Brabant maar ook van ver buiten de regio tot zelfs uit het buitenland.

De Waalre Classic Car Rally staat bij fanatieke internationale rallyrijders vast in de agenda vanwege de prachtige uitdagende routes, spannende opdrachten, hoog competitieniveau, de gezelligheid maar vooral ook om de meest bijzondere auto's van alle leeftijden. Wat de rally heel bijzonder maakt is dat er zowel nieuwe als oudere 'bijzondere auto's' uit alle prijsklassen meerijden.

Kennisquiz toeschouwers
Dit jaar maken ook niet-deelnemers kans op een prijs. Tijdens de start kunnen toeschouwers deelnemen aan een kennisquiz. Wie heeft er de meeste kennis van de auto's die deelnemen? Er is rechts van de kiosktrap, op de markt van Waalre, een info balie waar formulieren afgehaald kunnen worden. Het is de bedoeling dat op dit formulier zoveel mogelijk gegevens van auto's ingevuld worden. Toeschouwers die interesse hebben in deelname aan de quiz kunnen gratis vóór aanvang van de rally (vanaf 08.30 uur) een formulier afhalen. Zij hoeven zich vooraf niet aan te melden en kunnen dit formulier direct na afloop van de start bij dezelfde balie inleveren. Deelname aan de kennisquiz is gratis. Er zijn mooie prijzen te winnen. De winnaars worden vanaf 15 september bekendgemaakt op www.waalrerally.nl en via de Schakel.

Praktische informatie
De deelnemers aan de Waalre Classic Car Rally starten op zaterdag 31 augustus tussen 09.30-10.30 uur vanaf de Markt in Waalre. De finish valt tussen 16.40-17.45 uur bij de Volmolen, Volmolen 1 in Riethoven.

Meer informatie: www.waalrerally.nl

Meer berichten