LTV Waalre zit aan de Meester Slootsweg 5.
LTV Waalre zit aan de Meester Slootsweg 5. (Foto: )

Dubbeltoernooi LTV: honderden deelnemers

Van zaterdag 3 augustus tot en met zondag 11 augustus is iedereen welkom op een van de grootste en meest smaakmakende tennistoernooien van de Kempen.

Waalre - 350 deelnemers hebben zich in 206 koppels ingeschreven om te gaan strijden om de eer en de prijzen. De organisatie van het toernooi is zeer blij met dat aantal. In 18 categorieën zal worden gestreden om finaleplaatsen voor zondag 11 augustus af te dwingen. "Dat het terecht een open toernooi is, blijkt wel uit het feit dat zich 275 deelnemers van andere verenigingen hebben ingeschreven. Er is zelfs een deelneemster uit Portugal. Dagelijks zullen de deelnemers en de verwachte supporters culinair worden verrast. Dus kom je niet om te tennissen, dan kan je altijd nog komen proeven van de lekkere hapjes."
Het Open Dubbeltoernooi heeft als hoofdsponsor Sporthuis Olympia uit Veldhoven. Samen met een aantal co-sponsoren maken zij het ook dit jaar weer mogelijk het toernooi op deze wijze te organiseren. Als vereniging zijn we daar zeer content mee. Tijdens het toernooi zal ook een racketbespanner diverse malen aanwezig zijn en is er tenniskleding en ander tennismateriaal te koop.

Meer berichten