Amerikaanse bulldog Diesel heeft een ervaren baasje nodig die bij voorkeur ervaring heeft met dit type hond. Foto: Dierenbescherming.
Amerikaanse bulldog Diesel heeft een ervaren baasje nodig die bij voorkeur ervaring heeft met dit type hond. Foto: Dierenbescherming. (Foto: )

Blije puber Diesel zoekt een liefdevol thuis

Deze grote blije puber is Diesel, een Amerikaanse bulldog van 11 maanden oud. Diesel is een grote, stoere vent om te zien, maar in zijn hart is hij nog maar een puppy. Hij is enorm lief en knuffelig en kan zichzelf ontzettend goed vermaken met zijn speelgoed.

REGIO - Het is af en toe echt hilarisch hoe hij rond rent, rolt en gooit met zijn speeltjes. Helemaal gelukkig is hij dan. Als hij moe is komt hij gezellig bij je liggen, bij voorkeur lekker in het zonnetje. Diesel is helaas doof, maar gaat hier prima mee om. De vrijwilligers van de Doornakker communiceren met hem met gebarentaal en dat gaat uitstekend. Omdat Diesel nog jong en nog volop in ontwikkeling is, is kennis van het ras en van het opvoeden van een jonge hond wel nodig. Ook zal de nieuwe eigenaar van Diesel zich moeten verdiepen in het omgaan en trainen van een dove hond.

Wil jij deze lieve, grote knuffelbeer een fijn thuis geven? Neem dan snel contact op met Dierenopvangcentrum De Doornakker, Doornakkersweg 51 in Eindhoven, tel. 088-8113520 of kijk op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/139676

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden