Wildplukken en proeven bij de bibliotheek

Alles leren over onkruid.
Alles leren over onkruid. (Foto: )

Het is hartje zomer en 'onkruid' is nu overal te vinden. Wat veel kinderen niet weten is, dat je onkruid kunt eten en dat het heel gezond en lekker is. Woensdag 10 juli is er een GroenKids-workshop over onkruid.

WAALRE - Tijdens de GroenKids-workshops van de bibliotheek kunnen (groot)ouders samen met hun (klein)kind van alles beleven in de natuur. Deze workshop draait om vooral veel doen, voelen en ontdekken. De GroenKids-workshops zijn geschikt voor kinderen tussen de 6 – 9 jaar, samen met hun (groot)ouders.

Wildplukken in Waalre

Onder deskundige begeleiding gaan de kinderen op woensdag 10 juli op pad in Waalre. Rondom de Bibliotheek Waalre is veel groen. Ze gaan ontdekken wat voor onkruid hier allemaal is te vinden en hoe het smaakt. Ze leren de smakelijke groene hapjes herkennen, kunnen ter plekke proeven en er wordt samen iets lekkers van gekookt.

Praktische informatie

GroenKids 'Wildplukken en proeven' is op woensdag 10 juli van 13.30 – 15.00 uur in (en rondom) de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Entree is €3,50 per persoon. Aanmelden via:

www.bibliotheekeindhoven.nl/programma.

Als (groot-)ouder/verzorger wordt je verwacht je (klein)kind tijdens de workshop te begeleiden. Reserveer zowel voor jezelf als voor je kind een ticket.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden