DVS Hockey, club van het jaar 2019 in Waalre. Foto: Tony Seesing.
DVS Hockey, club van het jaar 2019 in Waalre. Foto: Tony Seesing. (Foto: Tony Seesing)

DVS Hockey, Club van het Jaar 2019

Hockeyvereniging DVS is gemeentewinnaar geworden in de verkiezing ‘Club van het jaar’. De stemronde is gesloten. DVS Hockey wil iedereen bedanken voor het stemmen. Het sportieve verhaal van de hockeyclub zorgde ervoor dat zij zich konden nomineren.

WAALRE - Tessa Jansen, secretaris van Mixed Hockey Vereniging DVS, gaf haar club op voor de verkiezing: “Wij laten graag zien hoe bijzonder en uniek onze hockeyclub is. Wij hebben meegedaan aan de verkiezing omdat sport voor jong en oud belangrijk is. En omdat wij geloven in hockey, sportiviteit, plezier en vriendschap. En vooral in Waalre.”

In de schijnwerpers

Dit jaar vindt voor de tweede keer de verkiezing ‘Club van het Jaar’ plaats. De verkiezing is een initiatief van de Rabobank met haar partners in sport en cultuur: NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen met als doel de kracht van sport- en cultuurclubs zoals DVS Hockey bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten.

In de week van 11 juni zijn de clubs met de hoogste score per gemeente en provincie bekendgemaakt. Deze score wordt bepaald door het aantal geworven stemmen te delen door het aantal leden. Kleinere sport- en cultuurclubs maken dus net zoveel kans op een gemeentetitel als clubs met een groter ledenaantal.

De wielrendames van Velocity uit Eindhoven zijn de provinciewinnaar geworden. Zij pitchten op dinsdag 18 juni hun club voor een vakjury bestaande uit professionals uit de sport- en cultuurwereld. De vakjury beslist welke sport- en cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het jaar’ mogen noemen. De winnaars worden in de week van 24 juni bekend gemaakt. Bekijk de rest van de gemeente en provincie-uitslagen op www.clubvanhetjaar.nl.

Meer weten over DVS Hockey? Kijk op de website:

https://www.dvshockey.nl

Meer berichten