Lezers schrijven: juf Jaqueline met pensioen

'Juf' Jaqueline Stofmeel gaat met pensioen.
'Juf' Jaqueline Stofmeel gaat met pensioen. (Foto: )

WAALRE - Al bijna 30 jaar is juf Sjak zoals iedereen haar kent, werkzaam op OBS Ekenrooi.

Het schooltje aan de Maximilliaanlaan bestond in 1992 uit twee noodlokalen. Juf Sjak startte daar als kleuterleidster, zoals dat vroeger heette als je de KLOS-opleiding had gevolgd. De jaren daarna groeide het schooltje uit zijn voegen en verhuisde de school naar de Ekenrooisestraat. In al die jaren is juf Sjak ook leerkracht van groep 3 geweest.

Het was een feestje voor de kinderen als er weer een nieuw woord van de leesmethode werd geleerd. Want dan bedacht Juf Sjak met dat woord een klein toneelstukje!

Inmiddels zitten we al 6 jaar in het nieuwe gebouw van de Brede School in Aalst. De locatie waar OBS Ekenrooi eens is gestart. We gaan nu afscheid van haar nemen, want ze gaat van haar welverdiend pensioen genieten:

30 jaar met plezier gewerkt; leuke inspirerende kinderen; vele gesprekken en contacten met ouders; samengewerkt met heel veel collega's; toneelspelen, plankenkoorts, themafeesten, crea- ochtenden, schoolfeesten en schoolreisjes; ontwikkelingen in het onderwijs, van krijtbord naar digibord en 30 jaar veel creativiteit in haar lessen en handenarbeidopdrachten. Kortom, al 30 jaar een Superjuf.

Afscheid 26 juni

Woensdag 26 juni nemen de kinderen, ouders en het team nog eerst afscheid van haar.
Wij wensen haar nog heel veel fijne jaren toe, samen met haar man, kinderen en kleinkinderen.

Team OBS Ekenrooi

Meer berichten