harmonie De Volharding sluit het muzikale seizoen op dinsdag 25 juni.
harmonie De Volharding sluit het muzikale seizoen op dinsdag 25 juni. (Foto: )

Zomeravondconcert harmonie de Volharding

Harmonie de Volharding sluit haar muzikale seizoen traditiegetrouw af met een openbaar zomeravondconcert op dinsdag 25 juni op het plein voor het Huis van Waalre. Zowel het opleidingsorkest als het harmonieorkest zullen zich vanaf 19.30 uur laten horen.

WAALRE - Het concert van dinsdag kenmerkt zich door een intieme ongedwongen sfeer waardoor er meer contact is met het publiek. Muziek uit Frozen en de West Side Story zullen voor velen herkenbaar zijn, wat dit concert voor een breed publiek toegankelijk maakt. Ook wordt het nummer Rhapsody voor Euphonium uitgevoerd waarmee De Volharding afgelopen april muziekwedstrijd De Adriaan won. Na afloop is er ruimschoots gelegenheid om kennis te maken met leden en dirigent, dus ook een ieder die (weer) interesse heeft om een instrument te gaan bespelen, is welkom.

Het zomeravondconcert vormt het slot van een seizoen waarin De Volharding haar eigen optredens had maar ook betrokken was bij diverse activiteiten binnen de gemeente. Naast het Nieuwjaarsconcert en het groots opgezette uitwisselingsconcert 'Opleidingen United' van het opleidingsorkest, verzorgde De Volharding educatieve lessen op de basisscholen, startte de allereerste Blazersklas en was zij muzikaal aanwezig tijdens de Halloweentocht in Ekenrooi. Het orkest was te zien tijdens de carnavals- en sinterklaasoptocht, de dodenherdenking en zorgde voor een sfeervolle ambiance tijdens de kerstviering van de KBO. En ook voor het komende seizoen, staan er alweer verrassende activiteiten op het programma.

Meer informatie over Harmonie de Volharding? Neem contact op met secretaris Cecile Habraken via 040-2222342 of per mail: secretaris@harmoniedevolharding.nl.

www.harmoniedevolharding.nl

Meer berichten