Foto:

De Meent helpt St. Hulphond

Op basisschool de Meent is dinsdag 4 juni een cheque overhandigd aan Patricia Reijkers van Stichting Hulphond. Samen met mevrouw Diny van Haperen en haar hulphond Masai nam zij het bedrag van 3259,44 euro in ontvangst.

WAALRE - De kinderen en ouders van de Meent hebben zich op verschillende manieren ingezet om dat bedrag bij elkaar te krijgen. Zo organiseerde de activiteitencommissie een kerstborrel voor alle ouders en verkochten zij hapjes en drankjes op de Lentemarkt. De kinderen organiseerden voor diezelfde Lentemarkt allerlei spelletjes als blik gooien, doel schieten en ezeltje prik. Maar ook lakten ze nagels en verkochten ze zelf gemaakte knutselwerkjes als sleutelhangers en armbandjes.

Voor dit alles lieten alle kinderen zich eerst informeren over het werk van Stichting Hulphond en zagen ze tijdens een gastles zelf wat een hulphond voor iemand kan betekenen.

Stichting Hulphond

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. De stichting heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid en ingezet door deskundige trainers en therapeuten. Meer informatie over de stichting: https://hulphond.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden