Wegens familieomstandigheden kon hun baasje helaas niet meer voor Harrie en Zip  zorgen en zo zijn ze in het asiel gekomen.
Wegens familieomstandigheden kon hun baasje helaas niet meer voor Harrie en Zip zorgen en zo zijn ze in het asiel gekomen. (Foto: )

Duo Harrie en Zip samen op zoek naar een thuis

Deze knapperds zijn beide labradors, maar zijn zowel uiterlijk als van karakter verschillend. Harrie en Zip zijn altijd samen geweest en worden dan ook alleen samen geplaatst.

REGIO - Harrie is een robuuste chocoladebruine kerel van 7 jaar oud. Hij vindt iedereen leuk en gezellig en is niet snel van zijn stuk te brengen. Zijn vriend Zip is een zogenoemde 'Silverlab' met een hele bijzondere 'zilveren' kleur. Hij is wat ranker gebouwd en is een jaartje ouder als Harrie. Ook Zip is een enorme lieverd en heel mensgericht, maar hij is wat nerveuzer als Harrie.

Beide heren zijn goed opgevoed en luisteren uitstekend naar commando's. Ze gaan graag mee wandelen en lopen netjes aan de riem. Ook zijn ze gewend aan katten en kinderen.

Ben jij op zoek naar een dubbele dosis hondenliefde en gezelligheid en wil jij dit duo een fijne en liefdevolle toekomst geven? Neem dan snel contact met Dierenopvangcentrum De Doornakker
Doornakkersweg 51 in Eindhoven, tel. 088-811 35 20 op of kijk op de website:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/139303

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden