Jens Peeters
Jens Peeters (Foto: )

Gitaarexamenconcert Jens Peeters

WAALRE - In de Oude Willibrorduskerk in Waalre vindt zaterdag 8 juni om 17.30 uur een bijzonder examenconcert plaats. Jens Peeters, gitaarleerling van Marian Pieters (docent MAW) gaat op voor zijn 6e graad ( D-examen), het hoogst haalbare in de amateur muziekbeoefening. De examencommissie bestaat uit de gitarist/zanger Frenk Casteleijn uit Tilburg en gitarist/docent Ira Hendrikx (oud-leerling van Marian) uit Houten.

Het programma bestaat uit een zeer gevarieerd programma Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek, maar ook werk van de Nederlandse gitarist/componist Pieter van der Staak. Jens speelt onder andere:

Fantasia van S.L.Weiss; Villancico de Navidad van de gitarist/componist A. Barrios-Mangoré uit Paraguay; Libertango van Astor Piazzolla; Bellefleur van Pieter van de Staak; So Por Amor van Baden Powell; Cavatina (themamuziek uit de film "The Deer hunter) van S.Myers, dit werk is facultatief en Danza del Molinaro van M. de Falla (duo partner is Koen van Gent).

Jens is de middelste van de 3 kinderen Peeters en volgt sinds 10 jaar gitaarles bij Marian Pieters aangesloten bij de Muziekschool Aalst-Waalre.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden