De Beetle Bar is ook aanwezig op zaterdag 22 juni.
De Beetle Bar is ook aanwezig op zaterdag 22 juni. (Foto: )

Creatief en culinair, evenement op Den Hof

De zomer gaat beginnen en dus ook de evenementen op Den Hof. Komende zomer is er van alles te doen voor de inwoners met als eerste datum: zaterdag 22 juni. Voor die dag hebben de winkeliers van Den Hof voor het eerst een Creatief en Culinair evenement georganiseerd.

WAALRE - Iedereen is welkom op het Winkelplein van Den Hof. Er staan ongeveer 30 kramen voor de bezoekers klaar, foodtrucks maar ook gezellige terrassen. Er is een ruim assortiment van artikelen bijvoorbeeld antiek, kunstenaars, knutselen voor kinderen, sieraden, foodtrucks, optredens en veel meer.

Creatief & culinair vindt plaats op zaterdag 22 juni, begint om 12.00 uur en zal eindigen om 20.00 uur. Naast de kramen met verschillende artikelen zijn er ook foodtrucks aanwezig waar iedereen lekker kan eten en natuurlijk leuke terrassen om wat te drinken.

De organisatie heeft de welbekende en meest gewilde foodtruck de Beetle Bar kunnen bemachtigen op Den Hof en daar op wordt een lekker stukje vlees gegaard waar de liefhebbers bij staan en bij de mini bar maken ze oververheerlijke suikerspin en verse popcorn.

Er is een groot terras waar bezoekers even kunnen uitblazen met een heerlijk kopje koffie of een lekker biertje uit de dranktruck van Bavaria.

Voor de creatieve kinderen hebben we verschillende activiteiten.

Dus kom gezellig langs op het meest gewilde evenement van Aalst Den Hof het Creatief & culinair in Aalst-Waalre.

Oproep
Wilt u nog gratis deelnemen aan het evenement met een kraam, foodtruck of heeft u een ander leuk idee? Stuur dan een mail naar:

bizdenhof@gmail.com

Meer informatie en het laatste nieuws is te vinden op de speciale Facebookpagina:

https://www.facebook.com/pg/denHofwaalre

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden