Rommelmarkt Waalre. Foto: John Kolen
Rommelmarkt Waalre. Foto: John Kolen (Foto: John Kolen)

Grote rommelmarkt voor Derde Wereld

WAALRE - Het Parochieel MissieCentrum Waalre verzorgt zondag 26 mei de jaarlijkse rommelmarkt in Waalre in en buiten Sporthal Hoeveland, Mr. Slootsweg 3 in Waalre. De opbrengst is zoals altijd bestemd voor de met Waalre verbonden ontwikkelingswerkers en organisaties die werkzaam zijn in onder andere India, Indonesië, Kenia, Tanzania en Ghana.

De markt opent om 11.00 uur. Om 12.00 uur begint de veiling, waar elk jaar bijzondere spulletjes bij opbod verkocht worden. Omstreeks 16.00 uur is de sluiting. De entree is gratis.
Parkeren kan bij Kindcentrum De Wilderen aan de Mr. Slootsweg of bij het sportpark aan de Dreefstraat. De rommelmarkt heeft een tweede ingang via het sportpark.

Ophaaldag

Op zaterdag 25 mei vanaf 10.00 uur ‘s morgens is het ophaaldag in het kerkdorp Waalre. Wie bruikbare spullen wil meegeven, kan deze op tijd klaar zetten. In een gedeelte van Waalre wordt op deze zaterdag tevens oud papier opgehaald. Wilt u met name dozen met boeken duidelijk met ‘rommelmarkt’ merken, zodat geen verwarring ontstaat? Grote meubelen, witgoed en matrassen kunnen helaas niet meegenomen worden. Ook is het niet mogelijk om spullen te laten ophalen uit het kerkdorp Aalst. Deze kunnen bij de sporthal worden afgegeven tussen 11.00-15.00 uur.

Meer informatie verkrijgbaar bij: Th. Wouters, tel. 040-2214087.

Meer berichten