Joyce en haar team blijven zich inzetten om hun klanten een mooi kapsel én een goed gevoel te geven. Foto: Val Caris.
Joyce en haar team blijven zich inzetten om hun klanten een mooi kapsel én een goed gevoel te geven. Foto: Val Caris. (Foto: Val Caris)

Knipp Hairstudio trots op benoeming

Het team van Knipp Haarstudio is enorm blij met de benoeming tot 'Leukste Kapsalon van Waalre'. Maar vooral het feit dat hun klanten zo tevreden zijn, vinden ze fantastisch.

WAALRE - Eigenaresse Joyce Hamers, van Knipp Hairstudio aan de Markt in Waalre, is super trots dat haar salon vorige week werd benoemd tot 'Leukste Kapsalon van Waalre'. Tweeënhalf jaar geleden opende Knipp Hairstudio haar deuren aan de Markt. Na jarenlange ervaring bij diverse gerenommeerde salons in Eindhoven en vele jaren lesgeven aan toekomstige hairstylisten van het Summa College, heeft Joyce een duidelijke visie ontwikkeld hoe ze samen met Yoni van Hove en Anouk Verlaek hun klanten happy zouden gaan maken bij Knipp.

"We proberen echt 'out-of--box' te denken'', aldus Joyce. "Een persoonlijke touch, dat vinden we erg belangrijk.'' De salon is klein en knus, Joyce omschrijft het als een boetieksalon. Een gezellige sfeer is wat het team wil bereiken en klanten zouden zich thuis moeten voelen. Zich vrij moeten voelen om een praatje te maken en te vertellen wat hen bezighoudt. Onder het genot van lekkere koffie even bijpraten en een fijn moment creëren. Daarnaast probeert de salon zich altijd te ontwikkelen. Zo vindt Knipp het een must om duurzaam te zijn en met verantwoorde haarproducten te werken. Momenteel wordt het team getraind om aan de slag te gaan met een prachtig 100% organisch merk en wordt de salon in stijl opgefrist. Het voelt helemaal goed. Ook is er de wens om, in de toekomst, workshops te gaan geven. Een workshop over hoe je je eigen styling doet, zodat ze er altijd salonwaardig uit kunt zien.

Toen Joyce ontdekte dat ze haar salon kon inschrijven voor de verkiezing, deed ze dit natuurlijk meteen. "Ik was erg nieuwsgierig naar de tussenstand'', vertelt ze. "Een week na mijn inschrijving keek ik dus vol goede hoop op de website van de verkiezing.'' Tot haar verbazing bleek dat ze de enige salon uit de gemeente Waalre was, die ingeschreven stond. Een aantal weken later bleek dat iedere Waalrese salon zich ook had ingeschreven, het werd spannend. Joyce hoopte dat Knipp de eerste plek zou behouden. En dat lukte! De salon behaalde zowel de meeste stemmen als de beste gemiddelde waardering.

Blij met positieve reacties

Na het bericht van de benoeming van Knipp in de Schakel van vorige week, ontplofte Joyces telefoon. Ze kreeg enorm veel leuke reacties toegestuurd van vrienden en familie, maar ook zeker van klanten. Dat deed haar erg goed. "We zijn als team heel erg blij dat de salon zo goed loopt, maar ook vooral dat de klanten tevreden zijn. Daar gaat het natuurlijk om'', laat ze weten.

Op zondag 26 mei is er een feestelijke award uitreiking tijdens het kappersevenement The Hair X-perience in Gorinchem. Het team van Knipp Hairstudio zal dan een bokaal in ontvangst nemen uit handen van bekende stylist, Maik de Boer.

Meer berichten