Net als vorig jaar houdt Kempenerpop weer een crowdfundingactie. Foto: Theo van Sambeek.
Net als vorig jaar houdt Kempenerpop weer een crowdfundingactie. Foto: Theo van Sambeek. (Foto: Theo van Sambeek)

Kempenerpop start crowdfundingsactie

Zaterdag 21 september is het weer tijd voor het gezelligste muziekfestival van Waalre; Kempenerpop. Al 38 jaar een begrip. Vorig jaar organiseerde een nieuwe organisatie Kempenerpop in een nieuw jasje. Ze gingen terug naar de essentie: een lokaal festival van en door enthousiastelingen uit de regio.

WAALRE - Al jaren is Kempenerpop een festival met een gemoedelijke sfeer, een plek om elkaar te ontmoeten. Waar alles en iedereen welkom is. Om het festival mogelijk te maken is de organisatie vorig jaar onder andere een crowdfundingactie gestart. Mede dankzij de donateurs was Kempenerpop 2018 een groot succes, vandaar dat Kempenerpop wederom een crowdfunding start.

Crowdfunding

De crowdfunding startte woensdag 1 mei en loopt door tot en met vrijdag 14 juni.

In die periode kan iedereen die Kempenerpop een warm hart toedraagt, doneren. En net als vorig jaar met leuke tegenprestaties. Koop bijvoorbeeld alvast je consumptiemunten, scoor een uniek Kempenerpop t-shirt of zie jouw bedrijfslogo terug op het festivalterrein. Heb je nog andere ideeën? Schroom niet om contact op te nemen met Kempenerpop voor een tegenprestatie op maat. Doneren kan via:

www.kempenerpop.nl/
crowdfunding

Kempenerpopprijs is terug

Ter ondersteuning van de crowdfunding is ook de Kempenerpopprijs terug. De komende weken gaan 24 bands in verschillende cafés in de regio strijden om een plekje in de line-up van Kempenerpop. Daarnaast kiest het publiek een publiekswinnaar en ook deze band zal tijdens Kempenerpop mogen spelen.

De voorrondes vinden op de volgende dagen plaats:

Café Daan (18 mei), Blue Collar Hotel (1 juni), Café The Jack (16 juni), The Hub Eindhoven (21 juni), Café Altstadt (30 juni) en Café–Zaal de Wolderse Wever (13 juli).

Toegang is gratis. Meer informatie:

www.kempenerpop.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden