LOL bestaat uit de sopranen Heidi Broeksteeg-van den Maagdenberg en Irma Klijn, samen met verteller Ton van de Rijt en pianist Ad Broeksteeg
LOL bestaat uit de sopranen Heidi Broeksteeg-van den Maagdenberg en Irma Klijn, samen met verteller Ton van de Rijt en pianist Ad Broeksteeg (Foto: eigen foto)

'Laat Operette Leven' in Willibrordconcert

LOL is de afkorting van 'Laat Operette Leven', een vierkoppig gezelschap bestaande uit 2 sopranen, een verteller en een pianist dat zich tot doel stelt, de naam zegt het al, operette tot leven te brengen.

WAALRE - Een muziekgenre dat de laatste jaren minder in de belangstelling leek te staan maar door bijvoorbeeld André Rieu opnieuw op het podium is gebracht. Zondag 12 mei om 15.00 uur verzorgen bij Willibrordconcerten in Waalre de sopranen Heidi Broeksteeg-van den Maagdenberg en Irma Klijn, samen met verteller Ton van de Rijt en pianist Ad Broeksteeg, een programma waarin zij met plezier en veel enthousiasme de liefde voor de operettemuziek tot leven brengen. Tijdens een wervelend optreden krijgt het publiek een diversiteit aan opera en operettemuziek te horen, waarbij veel bekende melodieën de revue zullen passeren. Dit gebeurt in een setting en aankleding die geheel in stijl is en passend bij deze muziek.

Gedurende ruim een uur krijgt de luisteraar een diversiteit aan opera- en operettemuziek te horen. Bekende nummers zoals het Vilja-lied, het Bloemenduet en Adieu mein kleiner Gardeoffiecier komen zeker voorbij, maar het programma kent verschillende verrassingseffecten om de bezoeker een waar feest van herkenning te bieden. Recensies naar aanleiding van eerdere uitvoeringen door 'LOL' zijn lovend over het gezelschap, de kwaliteit van de zang en de originaliteit en levendigheid.

Concert en museumbezoek

Gasten van Willibrordconcerten kunnen voorafgaande aan een uitvoering Het Waalres Museum bezoeken. Een combinatiekaart voor concert én museumbezoek is vanaf 13.30 uur op de concertzondag verkrijgbaar bij het museum aan de Willibrorduslaan 4 voor de gereduceerde prijs van euro.

Toegang tot alléén het concert kost 7 euro en toegangsbewijzen daarvoor zijn op zondag 12 mei vanaf 14.30 uur beschikbaar op de concertlocatie: Oude Willibrorduskerk, Oude Torenstraat 2 in Waalre.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden