Blue heeft het vroeger niet echt leuk gehad en was erg in zichzelf gekeerd. Nu is hij een blije, enthousiaste hond en toe aan een nieuw baasje. Foto: Dierenbescherming.
Blue heeft het vroeger niet echt leuk gehad en was erg in zichzelf gekeerd. Nu is hij een blije, enthousiaste hond en toe aan een nieuw baasje. Foto: Dierenbescherming. (Foto: Dierenbescherming)

Blije en enthousiaste Blue is toe aan een nieuwe baas

Blue (4), een prachtige stafford, zit al enige tijd in het asiel. Hij is enorm slim en leergierig en iedereen in het asiel dol is op hem. Maar het wordt nu toch echt tijd dat hij zijn eigen baasje krijgt.

REGIO - Zijn gedrag naar andere honden is wisselend. Als de andere hond op afstand blijft, reageert Blue daar eigenlijk niet op, als een hond te dichtbij komt kan hij wel fel reageren.

De Doornakker zoekt voor Blue een baasje dat ruime ervaring heeft met honden en die met hem kan blijven trainen. Gezien zijn verleden is het belangrijk voor Blue dat hij in een rustige, stabiele omgeving komt, dus liever niet bij een gezin met kinderen. Duidelijkheid en een consequente maar vriendelijke manier van leiding geven is heel belangrijk voor hem zodat hij weet waar hij aan toe is en hij zijn eigenaar kan vertrouwen. Als je hem dit kunt bieden heb je een fantastische hond en het meest trouwe maatje dat je kunt krijgen. Meer informatie over Blue, bel dan met 088-8113520 of kijk op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/139100

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden