Philips'Toneel speelt Het Testament

Het Philips'Toneel speelt in mei een nieuw stuk.
Het Philips'Toneel speelt in mei een nieuw stuk. (Foto: )

Het Philips' Toneel speelt in mei de nieuwe voorstelling 'Het Testament'. Dit toneelstuk is gebaseerd op 'A tomb with a view' van Norman Robbins.

EINDHOVEN - Het verhaal: de pas overleden excentrieke miljonair, Septimus Tombe, laat een erfenis na van 7 miljoen pond en een landhuis. Zijn 6 kinderen willen maar al te graag weten welk deel van de erfenis zij krijgen. Echter ook de gouvernante Sybil Tibbs, huishoudster Agatha Hammond, verpleegster Anne Franklin en familieadvocaat John Brown kunnen aanspraak maken op een deel van de erfenis. Als blijkt dat de buitenstaander Ermyntrude Ash, met het grootste gedeelte van de erfenis er vandoor dreigt te gaan is de paniek erg groot. Gelukkig weet deze familie Tombe wel hoe je buitenstaanders kan laten 'verdwijnen'.

Speeldata

Het stuk is te zien op vrijdag 17 mei, zaterdag 18 mei, donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei om 20:00 uur en op zondag 19 mei en zondag 26 mei om 15:00 uur. De voorstellingen zijn in het PhilTon Theater, Lindenlaan 1B in Eindhoven (Strijp). Kaarten kosten 12 euro. Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen is reserveren aanbevolen via

www.philipstoneel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden