Dazzle is pas tien maanden oud maar kwam binnen bij De Doornakker, als zwervertje. Foto: Dierenbescherming.
Dazzle is pas tien maanden oud maar kwam binnen bij De Doornakker, als zwervertje. Foto: Dierenbescherming. (Foto: )

Angstige Dazzle zoekt een begripvolle baas

Deze mooie zeiloren en lieve ogen zijn van Dazzle, een kleine Mechelse herder kruising van ongeveer 10 maanden oud. Dazzle kwam binnen als zwervertje, zijn achtergrond is onbekend.

REGIO - Dat deze niet ideaal is geweest is wel duidelijk, want Dazzle is een erg angstig hondje dat waarschijnlijk geen of weinig socialisatie heeft gehad. Dankzij zijn lieve karakter en nieuwsgierigheid heeft hij inmiddels geleerd dat er niet meteen een ramp gebeurt als iemand hem wil aanhalen en er zijn zelfs momenten dat hij hier al heel voorzichtig van durft te genieten. Ook het aan de riem lopen gaat al langzaam steeds beter. Andere honden vindt Dazzle best spannend.

Het opvangcentrum zoekt voor Dazzle een rustige omgeving waar hij de ruimte heeft. Kinderen zijn voor hem te spannend en te onvoorspelbaar. Het is belangrijk dat zijn nieuwe baasje zich ervan bewust is dat Dazzle veel tijd nodig zal hebben om te wennen en vertrouwen op te bouwen. Neem voor informatie contact op via tel.nr. 088-8113520 of kijk op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/139682

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden