De wandelgroep op de hangbrug over de Dommel.
De wandelgroep op de hangbrug over de Dommel. (Foto: wv/dborn)

Vijfde lustrum wandelgroep 55+ Waalre

Wandelgroep55+ vierde onlangs het vijfde lustrum met een gezamenlijke koffietafel na afloop van de bijna 600e wandeling in het bestaan van de groep.

WAALRE - Elke twee weken wordt op drie verschillende dagen een wandeling georganiseerd met een stop onderweg. De routes van 10 tot 12 kilometer gaan meestal over niet verharde wegen en paden. Ook is er op tussenliggende vrijdagen nog een zogenoemde 'andere vrijdag'-wandeling, speciaal voor deelnemers die het even wat rustiger willen doen bijvoorbeeld in een herstelperiode. Het is een succesformule gebleken.

Wandelen met leeftijdsgenoten heeft een duidelijk sociaal aspect Nieuwe kennissen worden makkelijk gemaakt. De wandelingen zijn altijd in de directe omgeving van het dorp en en de deelnemers rijden met de auto naar het startpunt. Voor wie geen auto heeft is altijd plaats.

Op het ogenblik heeft de wandelgroep ongeveer 100 deelnemers. Wie nader wil kennismaken is welkom voor een proefwandeling. Het vertrek is meestal om 09.00 uur vanaf het Stationskoffiehuis in Waalre. Meer informatie:

www.wandelgroep55plus.nl

Meer berichten