De nostalgische kermis van Spring 2018. Foto: Mariet Wielders.
De nostalgische kermis van Spring 2018. Foto: Mariet Wielders. (Foto: Mariet Wielders)

Spring vol bijzondere samenwerkingen

De tweede editie van Spring staat bol van bijzondere samenwerkingen. Diverse programma-onderdelen worden (mede)georganiseerd door onder andere Waalrese verenigingen en stichtingen. De voorbereidingen zijn in volle gang en Waalre is er bijna klaar voor.

WAALRE - Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 april organiseert Stichting Waalre Bruist de tweede editie van Spring. Op de prachtige Markt van Waalre kunnen bezoekers drie dagen genieten van een gevarieerd programma van muziek, activiteiten, eten en drinken. Toegang tot Spring is gratis.

Seniorenvereniging Waalre
Voor iedereen die niet hoeft te werken (18+) of houdt van een gokje wagen, organiseert Seniorenvereniging Waalre een kien-ochtend in de tent op de Markt op vrijdag 5 april van 10.30 tot 12.00 uur. Er worden verschillende rondes gespeeld voor 1 of meerdere rijtjes horizontaal en natuurlijk de volle kaart. De kaartverkoop start om 09.30 uur.

Toeptoernooi RKVV Waalre
Nieuw dit jaar is het Waalre Bruist Toeptoernooi (zaterdag 6 april van 17.00- 20.00 uur) dat georganiseerd wordt in samenwerking met de activiteitencommissie van RKVV Waalre. Een enthousiaste groep vrijwilligers die door het organiseren van activiteiten een extra centje probeert te verdienen voor de voetbalvereniging. Iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen aan het toeptoernooi. De winnaar verdient een mooie prijs en mag zich een jaar lang 'Toepkoning van Waalre' noemen.

Loopgroep Waalre
Dit jaar heeft Loopgroep Waalre twee wandelingen door de gemeente Waalre uitgezet die voeren langs een aantal van de mooie bezienswaardigheden. Er kan gekozen worden uit een wandeling van 7,5 kilometer (vertrek om 10.30 uur) en 5 kilometer (vertrek om 13.00 uur). De wandelingen vinden plaats op zondag 7 april en het vertrekpunt is de Markt.

R.K. Parochie H. Willibrord
De Openluchtmis vind plaats vanaf de kiosk op de Markt in Waalre op zondag 7 april om 11.00 uur. Deze H. Mis komt tot stand in samenwerking met R.K. Parochie H. Willibrord en gildes uit het dorp. Tevens zal de mis worden opgeluisterd door live muziek.

Waalre zingt Hazes
Tot slot vindt er tijdens Spring 2019 een bijzondere samenwerking plaats met Waalrese zangers en zangeressen die het podium gaan betreden tijdens de eerste editie van Waalre zingt Hazes op zaterdagavond 6 april. Onder andere Tommy Feller, Lars Brans, Marco de Bruijn, Petrie Claassen en Steffy van Gerwen brengen tijdens deze avond de bekendste hits van André Hazes ten gehore.

Meer informatie
Informatie over alle programma-onderdelen van Spring is te vinden via de website. Voor enkele programma-onderdelen is aanmelden verplicht.

www.springwaalre.nl

Meer berichten