Luna zoekt een fijn warm thuis waar ze rustig van haar oude dag kan genieten. Foto: Dierenbescherming.
Luna zoekt een fijn warm thuis waar ze rustig van haar oude dag kan genieten. Foto: Dierenbescherming. (Foto: Dierenbescherming)

Wie geeft lieve Luna (12) een fijne oude dag?

Dit aandoenlijke grijze snoetje is van Luna, een middelgrote kruising van 12 jaar oud. Luna is in het asiel terecht gekomen omdat haar baasje wegens ziekte niet meer voor haar kan zorgen. Heel triest natuurlijk, voor het baasje en voor Luna.

REGIO - Luna is een heel lief, zachtaardig en een beetje verlegen hondje. Ze kan wat schuchter zijn, maar als ze door heeft dat je lief tegen haar bent, dan geniet ze van je gezelschap. Ze vindt het fijn om bij je te zitten en lekker te knuffelen. Ze kan geen uren meer wandelen maar geniet van meerdere korte wandelingen op een dag. Andere honden vindt Luna prima, ze heeft in het verleden ook samengewoond met een andere hond. Aan kinderen is Luna niet gewend. In huis is Luna rustig maar bij haar vorige eigenaar liet ze wel altijd even horen als er iemand aan de deur was of als de postbode kwam. Luna heeft vooral behoefte aan een fijne, rustige omgeving bij lieve mensen waar ze voldoende aandacht krijgt en van haar oude dag kan genieten.Wil jij deze lieve senior een fijne oude dag geven? Kijk voor meer info op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/139096

Meer berichten