Dr. Francois Dielen is te zien in de aflevering die 3 april wordt uitgezonden.
Dr. Francois Dielen is te zien in de aflevering die 3 april wordt uitgezonden. (Foto: )

Chirurg MMC te zien in 'Topdokters'

Dr. François van Dielen, chirurg in Máxima Medisch Centrum, is woensdag 3 april te zien in het nieuwe RTL4-programma 'Topdokters'. Hij is één van de acht specialisten die centraal staat in de serie.

REGIO - In een reeks van acht afleveringen volgt de kijker de artsen, die zich met hart en ziel inzetten voor hun patiënten, wiens leven soms letterlijk in hun handen ligt. Hoe gaan zij om met moeilijke momenten, zoals een slecht nieuws gesprek? Hoe zoeken zij de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand? En hoe praten ze thuis over wat ze meemaken? Ook hun privéleven wordt gedeeld met de kijker. Want wie ze zijn, heeft invloed op de manier waarop ze hun patiënten behandelen. Allemaal nemen ze hun patiënten in gedachten ook wel eens mee naar huis, zeker als deze heel dichtbij komen.
Dr. van Dielen is gespecialiseerd in obesitaschirurgie en operaties bij darmkanker. Topdokters is wekelijks op woensdag om 21.30 uur te zien op RTL4. In de aflevering van 3 april is te zien wat hem een topdokter maakt.

Meer berichten