Popkoor True Colours tijdens een concert december 2018. Foto: Bart van de Weijer.
Popkoor True Colours tijdens een concert december 2018. Foto: Bart van de Weijer. (Foto: Bart van de Weijer)

Popkoor True Colours houdt open repetitie

Elke maandagavond repeteert True Colours om 20.15 uur in het Huis van Waalre. Op 25 februari is er weer een open repetitie waar iedereen die wel in een popkoor zou willen zingen, welkom is.

WAALRE - Peter Coté, al sinds de oprichting gitarist van het koor en secretaris: “Wat het koor zo leuk maakt is dat iedereen zichzelf kan zijn. Muziek maken is leuk en ontspannend. Zeker na een dag hard werken is het heerlijk om ‘even los’ te mogen gaan.” Joost, de bandleider, vult aan: “Na 4,5 jaar vanuit Noord-Holland wekelijks heen en weer gereden te zijn ben ik eindelijk ook in het dorp komen wonen. Niet dat het koor daarbij doorslaggevend is geweest, maar het heeft natuurlijk wel geholpen. Muziek maken is namelijk een prima manier om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken.”

Sinds januari delen Anne Wientjens, de dirigente en Joost de muzikale leiding. Dit bevalt prima. “Het is mooi dat we veel muzikale kennis in eigen gelederen hebben en dat we elkaar, indien gewenst kunnen aanvullen. Het geeft ook weer extra kleur aan de muziek die we mogen maken. We heten niet voor niets True Colours.”

Afgelopen zomer zijn er wat wisselingen geweest waardoor er op dit moment weer plek is voor nieuwe leden die het koor kunnen komen versterken. Peter: “Wat op dit moment een luxe is, is dat we een prima verdeling hebben tussen mannen- en vrouwenstemmen, zodat de klank prima is en we zonder problemen 4-stemmig kunnen zingen. Samen met de band levert dat een mooi klankresultaat op. Je zou gewoon eens naar onze uitvoering van Stairway to Heaven moeten komen luisteren. Dan begrijp je het meteen.”

Popkoor True Colours geeft zo’n 4 á 5 optredens per jaar en nodigt iedereen tussen de 18 en 55 jaar, uit om maandag 25 februari langs te komen.

Meer informatie

Meer informatie? Bel of mail dan even naar Peter Coté, tel. 06-53682033 of

petercote2012@gmail.com

Meer berichten