Bella was de eerste dagen nog wat angstig, maar inmiddels is ze dikke maatjes met iedereen in het asiel.
Bella was de eerste dagen nog wat angstig, maar inmiddels is ze dikke maatjes met iedereen in het asiel. (Foto: Dierenbescherming)

Bella lijkt stoer maar is een hele lieve meid

Bella is bij bij Dierenopvangcentrum De Doornakkers binnengebracht als zwerver. Deze mooie meid heeft misschien een beetje een stoer uiterlijk, maar dat is alleen de buitenkant.

REGIO - Ze is ontzettend lief en heeft een vriendelijk, wat onzeker karakter.Ze vindt het heerlijk als er lekker met haar getut en geknuffeld wordt, dit is haar favoriete bezigheid en daar krijgt ze geen genoeg van.

Het opvangcentrum weet dat Bella heeft samen gewoond met een andere hond, maar naar honden die ze niet kent, is ze niet altijd aardig. Zolang de andere hond op afstand blijft is alles prima, maar als hij te dichtbij komt, vindt ze dat niet altijd leuk. Dit is wel iets waar haar nieuwe eigenaar verstandig mee moet omgaan.

Wil jij deze mooie, lieve meid een fijn en warm mandje geven? Neem dan snel contact op: Dierenopvangcentrum De Doornakker, Doornakkersweg 51 in Eindhoven, tel. 088 - 811 35 20 of via e-mail naar: bemiddeling@doc-eindhoven.nl of kijk op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/137754

Meer berichten