Foto:

Lezing in bibliotheek over Mindful opvoeden

WAALRE - Ouderschap is voor veel ouders het mooiste wat er is. Maar veel ouders ervaren ook een grote toename van stress als ze eenmaal kinderen hebben. Kindercoach Judith Promper vertelt in de Bibliotheek Waalre over bewust opvoeden, met aandacht en in verbinding met jezelf en het kind. Inclusief tips en oefeningen voor thuis.

'Mindful parenting' leert ouders om bewust te worden van wat er in henzelf en in hun gezin gebeurt en om op een oordeelvrije en vriendelijke manier aandacht te geven aan zichzelf en aan het gezin. Kort gezegd betekent 'mindful parenting': lichaam en geest tot rust brengen, in het hier en nu, en van daaruit jezelf en het kind opnieuw observeren en ontmoeten.Tijdens deze lezing vertelt Kindercoach Judith Promper hier meer over en zal ze de toehoorders middels een aantal oefeningen mindful parenting zelf laten ervaren.

Meer informatie

De lezing Mindful opvoeden is op donderdag 31 januari van 19.30-21.30 uur in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Entree is 5 euro voor bibliotheekleden, 6 euro voor niet-leden. Graag aanmelden via:

www.bibliotheekeindhoven.nl/activiteiten

Meer berichten