Healthy Happy Evening 2.0

Bezoekers kunnen 30 januari proeven van gezonde tussendoortjes.
Bezoekers kunnen 30 januari proeven van gezonde tussendoortjes. (Foto: )

WAALRE - Wakker worden, wassen, aankleden en ontbijten. Het ontbijt schiet er vaak bij in, want veel mensen ontbijten niet of niet optimaal (niet voldoende uitgebalanceerd). Dit kan invloed hebben op gewicht, vitaliteit en humeur. Het ontbijt is bedoeld om het lichaam te voorzien van nieuwe energie door belangrijke voedingsstoffen en water om optimaal te presteren. Een uitgebalanceerd ontbijt helpt mensen zich fit en vitaal te voelen, zorgt voor een betere concentratie én het helpt een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Maar, wat is dan precies een goed ontbijt? Marianne Vliegenthart verzorgt woensdag 30 januari een gratis en vrijblijvende avond waar zij vertelt over het hoe en waarom van een gezond ontbijt en dat het Fitontbijt van Herbalife een oplossing kan zijn. Geïnteresseerden zijn welkom om te luisteren én proeven van de diverse ontbijtjes en verantwoorde tussendoortjes.

Meer informatie
De avond op woensdag 30 januari is in De Pracht, de Pracht 2 in Waalre en begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden: www.welzijnspraktijkwaalre.nl

Meer berichten