Foto: Lichtstad Revuetheater
Foto: Lichtstad Revuetheater (Foto: Lichtstad Revuetheater)

Verkeerde datum in artikel showconcert

In het artikel over het showconcert van het Lichtstad Revuetheater is helaas een verkeerde datum vermeld. De juiste dag en tijd moet zijn zondag 27 januari om 14.30 uur in Het Huis van Waalre.

Onze excuses.

WAALRE - Het Lichtstad Revuetheater geeft zondag 27 januari in Het Huis van Waalre een spetterend showconcert. Aanvang van het showconcert is 14.30 uur.

Het Lichtstad Revuetheater brengt in dit concert een aantal uit oude theatershows en enkele nummers uit de nieuwe grote theatershow waarvan de première in november 2019 zal plaatsvinden. Een showconcert vol herkenbare nostalgie met een vette knipoog naar het nu. In dit showconcert gaan traditie en vernieuwing hand in hand en ontmoeten ‘glitter en glamour’, het Broadway-repertoire en moderne pop- en rockklassiekers elkaar in een bonte verzameling. Een verrassend afwisselend showconcert, actueel en toch ‘ouderwets’ gezellig. Vanzelfsprekend kan het publiek genieten van de uitbundige kleding zoals het mag verwachten van het Lichtstad Revuetheater. Tevens is een aantal dansers bij het showconcert aanwezig.

Voor de showconcerten worden speciale choreografieën gemaakt en ook wordt een verhaallijn middels toneel uitgebeeld.

Kaarten kosten 7,50 euro en dit is inclusief een consumptie. Entreebewijzen zijn te bestellen via het onderstaande e-mailadres onder vermelding van uw voor- en achternaam en het aantal entreebewijzen. De entreebewijzen kunnen op 27 januari 2019 tot aanvang van de voorstelling en tegen contante betaling aan de kassa worden afgehaald.

reservering@waalre.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden