De Genneper Parken Loop gaat door een van de mooiste gebieden van Eindhoven.
De Genneper Parken Loop gaat door een van de mooiste gebieden van Eindhoven. (Foto: )

Sportief het nieuwe jaar in

De traditionele Genneper Parken Loop vindt plaats op zondag 6 januari vanaf 10.00 uur . Deze loop is ideaal om sportief het nieuwe jaar in te gaan voor zowel jonge lopers als de meer getrainde lopers. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden: 2, 4, 8 en 14 kilometer.

EINDHOVEN - De organisatie kiest elk jaar een goed doel waar de opbrengst van de Loop naar toe gaat. Dit jaar gaat de opbrengst naar de GP Bulls en de Blade-uitleen van Eindhoven Atletiek. De GP Bulls is een E-hockeyvereniging uit de Genneper Parken. Zij maken het voor mensen met een fysieke beperking mogelijk toch hun favoriete sport hockey op het hoogste niveau te beoefenen. De Blade-uitleen zorgt ervoor het uitlenen van protheses (blades). Hierdoor wordt de financiële drempel voor een potentiële sporter met een beperking minder groot om daadwerkelijk te gaan sporten.

Sportmarkt
Samen met de verenigingen uit de Genneper Parken zullen de GP Bulls aanwezig zijn op de sportmarkt. De markt vindt plaats bij HC Oranje-Rood aan de Charles Roelslaan 7a, waar ook de start en finish zijn. Ideaal om met een hapje en een drankje de kerst- en vakantieverhalen uit te wisselen.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.inschrijven.nl. Kosten bedragen 4 euro voor de 2 kilometer, deelname aan de overige afstanden kost 10 euro. Toeschouwers hebben gratis toegang.

Meer weten? Blijf op de hoogte via: www.facebook.com/GenneperParkenLoop2019

Meer berichten