Foto: Dierenbescherming

Diego is rustig, wat onzeker en onderdanig maar heel lief

Een opmerkelijke verschijning, zo mag je kleine Diego wel noemen. Diego is een Chineese Naakthond van pas 1,5 jaar oud. Hij heeft een ontzettend vriendelijk en zachtaardig karakter en is in onbekende situaties verlegen.

REGIO - Diego bloeit op op het moment dat hij je kent en het tijd is om lekker te spelen. We zoeken voor hem een fijne baas (kinderen en katten zijn geen probleem) waar al een ander lief hondje aanwezig is. De aanwezigheid van een andere hond stelt hem gerust en geeft hem vertrouwen. Wij raden ook echt aan om snel een puppy-/hondentraining met Diego te volgen. Hij heeft nog helemaal geen training gehad en moet nog veel leren. Vooral om samen een goede en hechte band op te bouwen. Je zult aan Diego een heerlijk maatje hebben die, als hij je eenmaal vertrouwt, een super schattig, lief vriendje voor het leven is!

Kun jij naast zijn uiterlijk, ook zijn karakter waarderen? Neem dan snel contact op met Dierenopvangcentrum De Doornakker, Doornakkersweg 51 in Eindhoven, tel.nr. 088 - 811 35 20. Of kijk op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/136574

Meer berichten