Harmonie de Volharding bij een eerder optreden. Foto: Connie Sinteur Fotografie.
Harmonie de Volharding bij een eerder optreden. Foto: Connie Sinteur Fotografie. (Foto: Connie Sinteur)

Nieuwjaarsconcert in Weense sferen

Harmonieorkest De Volharding verzorgt zondag 13 januari in samenwerking met Blazersensemble Exprezzo een nieuwjaarsconcert in Weense sferen. Het publiek kan vanaf 14.00 uur luisteren naar traditionele en minder traditionele muziek. Het concert vindt plaats in de grote zaal van Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19 in Waalre.

WAALRE - Voor dit nieuwjaarsconcert heeft De Volharding dit jaar de samenwerking gezocht met blazersensemble Exprezzo uit Leende. In het programma van 13 januari worden klassieke werken van Strauss, Brahms, Shostakovich en Puccini afgewisseld met lichte muziek uit onder andere de bekende musical Elisabeth. De afwisseling tussen beide orkesten en het gevarieerde programma, maken dit concert geschikt voor een breed publiek.

Exprezzo
Exprezzo is een blazersensemble met een variabele bezetting en een gevarieerd repertoire. Met zo'n veertien zeer ervaren muzikanten maakt het blazersensemble swingende en levendige muziek. Klassiek, jazz, big band, pop, rock, latin, folk, al deze stijlen klinken door in hun muziek.

De Volharding
De Volharding is een veelzijdig orkest dat al lang niet meer past in het traditionele beeld dat nog bij veel mensen leeft. En dat bewijzen ze nog maar weer eens met dit verrassende optreden.

Meer informatie
De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro voor volwassenen (inclusief glas bubbels en hapjes) en 5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

Kaarten zijn te bestellen via penningmeester@harmoniedevolharding.nl of te koop bij Het Huis van Waalre, Herenkapsalon John Rengers (Gestelsestraat 15, Waalre) en Sigarenmagazijn Habraken (Kerkhoflaan 1a, Waalre).

www.harmoniedevolharding.nl

exprezzo.co.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden