Wie geen zin heeft om zelf oliebollen te bakken, kan deze bestellen bij de AD-kerk en ook nog het goede doel steunen.
Wie geen zin heeft om zelf oliebollen te bakken, kan deze bestellen bij de AD-kerk en ook nog het goede doel steunen. (Foto: Vrije foto)

Oliebollenactie AD-kerk voor Inloophuis 't Hemeltje

Na een onderbreking van twee jaar wordt in de Agnus Dei-kerk de draad weer opgepakt en een traditie van de oliebollenactie voortgezet.

WAALRE - Met behulp van sponsoren voor ingrediënten, vrijwilligers voor het organiseren, bakken en verkopen, onze superoliebollenbakspecialist voor het geheime recept en met de bestellingen, wordt er geld ingezameld voor ’t Hemeltje. De volledige opbrengst van de verkoop is voor Inloophuis bezoekers van dit inloophuis.

Wie wel oliebollen wil maar geen zin of tijd heeft om deze zelf te bakken, kan bollen bestellen bij de Agnus Dei-kerk. Bestellen kan via de mail: oliebol@adkerk.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en aantal oliebollen met of zonder rozijnen. In de kerk liggen ook papieren bestelformulieren. Bestellingen kunnen ingeleverd worden tot en met donderdag 27 december.

Inloophuis 't Hemeltje
Diaconaal Inloophuis ’t Hemeltje is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Eindhoven en omgeving, om dak- en thuislozen en eenzame mensen een laagdrempelig ‘welkom in de huiskamer’ te bieden. Mensen kunnen er binnenlopen voor een kopje koffie of thee. Zij kunnen elkaar daar ontmoeten, zijn of haar eigen verhaal vertellen. En zij kunnen er terecht met vragen op sociaal-maatschappelijk gebied. Het gebruik van een douche, het laten wassen van eigen kleding en het nuttigen van een warme maaltijd behoren eveneens tot de mogelijkheden van ’t Hemeltje, dat gevestigd is aan Hemelrijken 117 in Eindhoven. De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan 't Hemeltje.

Ophalen van de oliebollen is op zaterdag 29 december tussen 13.00 en 17.00 uur in de kerk aan de Koningin Julianalaan 12 in Waalre.
Het is de bedoeling dat deze zaterdag een gezellige dag met alle ruimte voor een praatje.

Meer informatie: www.adkerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden