Sinterklaas tijdens een eerdere intocht in Aalst. Foto: Theo van Sambeek.
Sinterklaas tijdens een eerdere intocht in Aalst. Foto: Theo van Sambeek. (Foto: Theo van Sambeek)

Ontvangst Sinterklaas in Aalst met dans- en stuntpieten

De intocht van Sinterklaas in Aalst vindt dit jaar plaats op zondag 25 november en start om 14.00 uur bij Ontmoetingscentrum De Pracht en zal eindigen bij 't Hazzo.

AALST- De Sint en zijn gevolg zullen op spectaculaire wijze bij 't Hazzo worden ontvangen door diverse dans- en stuntpieten. Dit 'Zwarte Pieten' festijn begint om 14.00 uur. Kinderen (jong en oud) kunnen tevens met de goedheiligman op de foto. Ook kunnen de kinderen de kleurplaat van de Jumbo Paul en Marjon Houben in Aalst, inleveren tijdens de intocht bij het eindpunt 't Hazzo. De Sint en zijn Pieten zullen de kinderen bij inlevering van de kleurplaat een snoepzak geven.

De route van de intocht is als volgt: start op de parkeerplaats de Pracht - Sophiastraat - De Leesakker - Dorpstraat - Michiel de Ruyterstraat - Raadhuisstraat - Kerkhoflaan.

Voor het eerst zal de intocht van Sinterklaas in Aalst dit jaar georganiseerd worden door Stichting Vrienden van Aalst. 

Aalst Vooruit stopt
Na meer dan 70 jaar verschillende activiteiten te hebben georganiseerd voor het kerkdorp Aalst, houdt Stichting Aalst-Vooruit op te bestaan. De meest zichtbare activiteiten waren het organiseren van de jaarlijkse Koningsdag-festiviteiten en de intocht van Sinterklaas. Ook de bezoeken van de Sint aan de verschillende basisscholen en andere verenigen in het dorp waren een vast onderdeel van de agenda.

Gelukkig heeft Stichting Aalst-Vooruit een goede opvolging gevonden in de Stichting Vrienden van Aalst. Zij zullen een deel van de activiteiten voorzetten.

Stichting Aalst-Vooruit wil alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers bedanken voor hun jarenlange inzet en heeft het volste vertrouwen in de Vrienden van Aalst. Zij wenst hun dan ook het beste en alle succes en veel plezier toe met het voorzetten van het organiseren van de verschillende activiteiten voor kerkdorp Aalst.

Voor meer informatie over de Vrienden van Aalst kunt u terecht op de Facebookpagina of op:

www.vriendenvanaalst.nl

Meer berichten