Een nieuwe prinses en jeugdprins voor AWC de Keien

Foto:

AWC De Keien heeft een nieuwe Prinses en adjudante én een nieuwe Jeugdprins met zijn adjudant.

WAALRE - Prinses Jaqueline en haar adjudante Ellen gaan het komende carnavalsjaar de scepter zwaaien over het Keiengat. Wie zijn die nieuwe prinses en adjudante der Keien?

Prinses Jaqueline, in het dagelijks leven Jaqueline van de Weijer, moeder van twee dochters Maaike en Renske, getrouwd met Bart, werkt bij Oypo (Fujifilm Imaging B.V.) in Eindhoven. Daar helpt ze dagelijks fotografen bij het verkopen van hun foto's via de webwinkel van www.oypo.nl. Deze webwinkel is wel bekend bij de vereniging. Leden en bezoekers kunnen foto's die gemaakt zijn tijdens carnaval vaak ook daar terugvinden. Haar hobby's zijn fotografie en grafisch ontwerpen. Beiden hobby's komen goed van pas bij de vereniging, want Jaqueline ontwerpt het Wolders Lachblad en loopt heel carnaval met de jeugd mee om foto's te maken.

Adjudante Ellen

Adjudante Ellen, in het dagelijks leven Ellen Alting Siberg, getrouwd met Ward en moeder van twee kinderen, Luc en Daphne. Ellen werkt als docent bij de Typetuin. Daarnaast geeft ze workshops en trainingen gebarentaal (Baby- en kindergebaar, www.babygebaar.nl) Ook werkt ze af en toe in De Speelgoedwinkel in de Kromstraat in Veldhoven. Voor de vereniging zit ze als secretaris in het Bestuur van AWC De Keien. In het weekend zit ze regelmatig op de tribune van volleybalclub Bravo om haar dochter aan te moedigen. De vrije tijd die dan nog overblijft besteedt ze graag creatief.

De jeugd

Het nieuwe jeugdkoppel van AWC de Keien is dit jaar Prins Jan en Adjudant Lars.

Prins Jan heet in het dagelijks leven Jan de Haze. Jan is 11 jaar en zit op basisschool De Wilderen in groep 8. Jan heeft een broer Sven en zit bij jeugdraad van elf. Als hij niet op school is, dan is hij aan het voetballen zowel op straat als op het veld. Jan voetbalt bij FC Eindhoven en is ook regelmatig in het Jan Louwers Stadion te vinden.
Adjudant Lars heet in het dagelijks leven Lars Hoeks. Lars is 11 jaar en zit op basisschool De Wilderen in groep 8. Lars doet aan BMX'en bij Lion d'Or in Valkenswaard, daarnaast is hij een fanatiek gamer. Lars heeft 2 zusjes: Indy en Fenne, beide dansen ze bij de dansmarietjes van AWC de Keien.

Ze zijn beide supertrots dat ze dit jaar het jeugdkoppel van AWC de Keien vormen. Na maanden van geheimhouden en planning zijn ze superblij het carnavals seizoen nu gaat beginnen.Dit tweetal heeft altijd 1 probleem: ze willen nooit naar huis. Vandaar hun leus: Wij kennen geen tijd, alleen maar gezelligheid!

Meer berichten