Taxeren kan een minitieus werk zijn. Foto: Dumay.
Taxeren kan een minitieus werk zijn. Foto: Dumay. (Foto: Dumay)

Kunsttaxatiedag in Eeckenrhode

WAALRE - Wie wil weten of er bij hem of haar iets waardevols aan de muur hangt kan terecht op de kunsttaxatiedag van Serviceflat Eeckenrhode. Zondag 4 november staan van 11.00 tot 16.00 uur drie erkende taxateurs klaar om kunst en curiosa te taxeren en beoordelen. Iedere taxateur heeft eigen specialisaties.

De nieuwsgierigheid over de waarde van kunst is door het bekende televisieprogramma Tussen Kunst & Kitsch enorm aangewakkerd. Veel mensen hebben in hun leven de nodige kunst verzameld en geërfd. Wat is nou leuker dan iets meer te weten te komen over het porseleinen bord of olieverfschilderij dat al jaren lang thuis aan de muur hangt.
De dag wordt georganiseerd door Serviceflat Eeckenrhode en Kunsthandel Dumay uit Nuenen. Het evenement is toegankelijk voor iedereen die kunst wil laten taxeren.

Tegen betaling van 5 euro kunnen bezoekers maximaal 3 voorwerpen laten taxeren en krijgen zij een hapje en een drankje. De opbrengsten van de dag gaan naar een cultureel onderwijsproject in Waalre.

Voor meer informatie over Kunst of Curiosa kunt u contact opnemen Serviceflat Eeckenrhode, www.eeckenrhode.nl of telefoon 040 2282800 (werktijden).

Meer berichten