Foto:

45e Speelgoedbeurs scouting Aalst Waalre

Scouting Aalst-Waalre organiseert de oudste, grootste en meest uitgebreide speelgoedbeurs in de regio alweer voor de 45e keer.

WAALRE - Dit jaar wordt de beurs gehouden op vrijdag 9 november van 19:00 uur tot 21:00 uur, met vanaf 20:00 uur een veiling, en zaterdag 10 november van 11.00 tot en 14:00 uur in blokhut De Meerberg, Heistraat 64, Waalre. De blokhut is te bereiken via de OLVrouwedijk in Waalre, vanaf de rotonde Hoogh Waalre in en voorbij het ‘Gat van Waalre’ aan de rechterkant.

Ophalen spullen
Inwoners van Waalre die spullen willen doneren zoals oud speelgoed, spelletjes, curiosa, fietsen, puzzels, kleine huishoudelijke apparaten en boeken, kunnen deze op zaterdag 3 november klaarzetten. Leden van scouting Aalst-Waalre komen die dag in heel Aalst en Waalre vanaf 10:00 uur in uniform aan de deur om deze spulletjes in te zamelen voor de jaarlijkse speelgoedbeurs. Wie geen oud speelgoed meer heeft, maar de scouting wel wil steunen, kan zogenaamde steunbonnen kopen. De scouting kan in verband met milieumaatregelen geen groot meubilair, tuinmeubelen, witgoed en computerapparatuur aannemen.

500 m2
De beurs op zaterdag 9 en zondag 10 november heeft een vloeroppervlakte van ruim 500 m2. Scouting Aalst-Waalre nodigt iedereen om een kijkje te komen nemen, poffertjes te eten of mee te doen met de loterij. De toegang is gratis net als het parkeren.

Voor de leden
Scouting Aalst-Waalre is een actieve club met ruim 120 leden in de leeftijden van 5 tot 23 jaar en een groep van 35 actieve vrijwillige leiding. De opbrengst van de speelgoedbeurs stelt scouting in staat spelmateriaal aan te schaffen en programma's te organiseren die normaal, met de huidige contributies en lage subsidies, niet denkbaar zijn.

Meer informatie is te vinden op: www.scoutingaalstwaalre.nl

Meer berichten