De hele maand april is Kookmaatjes Aalst-Waalre het goede doel van de statiegeldzuilen bij beide Albert Heijn's.
De hele maand april is Kookmaatjes Aalst-Waalre het goede doel van de statiegeldzuilen bij beide Albert Heijn's.

Kookmaatjes is in april het goede doel bij Albert Heijn

Algemeen 380 keer gelezen

WAALRE - De hele maand april is Kookmaatjes Aalst-Waalre het ‘goede doel’ van de bonnetjeszuil bij de flessen- en blikjesautomaat, zowel bij AH De Bus als bij AH Den Hof.

Kookmaatjes Aalst-Waalre is een initiatief voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, Parkinson of (beginnende) dementie om samen met hun mantelzorgers 1 x per maand te koken en gezellig te eten. Kookmaatjes bestaat ruim 1 jaar en is alleen voor inwoners uit de gemeente Waalre. Kookmaatjes is een activiteit van De Pracht waarbij het samenzijn, samen koken en eten, een gezellige avond en het ontmoeten van lotgenoten voorop staan.
Aan de hand van een (eenvoudig) recept wordt, samen met enkele vrijwillige Kookmaatjes waaronder een kok, een smakelijk 3-gangen diner bereid.

Eerder sponsorde AH Den Hof dit jaar al de ingrediënten voor 2 sessies van Kookmaatjes en nu stellen beide AH’s de opbrengst van de bonnetjeszuilen in april beschikbaar. Hopelijk staan hun klanten net zo positief tegenover de actie en schenken ze hun bonnen aan Kookmaatjes Aalst-Waalre. De vrijwilligers organisatie kan van de opbrengst weer mooie kookavonden organiseren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant