Over bridge zijn veel voordelen die zeker niet terecht zijn. Eerst ervaren en dan oordelen is het beste.
Over bridge zijn veel voordelen die zeker niet terecht zijn. Eerst ervaren en dan oordelen is het beste.

Gratis online bridgecursus voor beginners

Algemeen 241 keer gelezen

REGIO - Het aantal actieve bridgers loopt al jarenlang terug maar  een groep actieve bridgers heeft een gratis online cursus voor pure beginners ontwikkeld.

De cursus is per e-mail te volgen met ondersteuning van een coach. Er wordt beloofd dat de deelnemers al na 7 mails een spel kunnen spelen.

Op www.bridgeservice.nl kiest de aanmelder een coach en hierna gaat de cursist per mail de eerste van totaal 17 lessen, ontvangen. Nadat de cursist meldt dat hij de eerste les heeft begrepen, ontvangt hij van zijn bridgecoach de tweede les, etc. De cursist kan rechtsreeks per mail vragen stellen aan zijn coach.

Na de laatste les is de cursist klaar om met veel plezier, en zeker niet kansloos, op een club mee te spelen in de groep van de minder sterke spelers. Een bridgeclub die speciale mogelijkheden biedt voor beginnende bridgers bijvoorbeeld door deze in te delen in een speciale lijn voor beginners, is bijvoorbeeld goed om te starten.

Er zijn veel vooroordelen die rondzingen over bridge. Deze zijn zeker niet altijd terecht. Een kosteloze kennismaking kan dat verhelderen en je kunt altijd nog kiezen om de cursus niet af te maken als het je te saai zou zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant